2019-01-22 10:37NYHETER

Nowastes nya huvudkontor invigt

null

Nowastes nya huvudkontor invigt

I lördags invigdes Nowaste nya huvudkontor i Helsingborg. Anställda med familj bjöds in dagen till ära och det bjöds på många aktiviteter. För dagen var såväl Jump Yard som Padel Crew abonnerade och medan det förstnämnda var mer uppskattat av barnen så drog Padel Crew desto fler vuxna. Utöver detta så kunde både barn och vuxna passa på att prova det nya gymmet som ligger i kontoret med tillhörande basket- och innebandyplan, pingis, föreläsningar samt mat och dryck.

Kontoret syftar inte bara till att utgöra en arbetsplats utan är en del i ett koncept för den nordiska koncernen. Syftet är att skapa en mötesplats och en miljö som alla anställa ska trivas och utvecklas i med fokus på människan, gemenskapen och kulturen. Genom att satsa på att skapa mervärde för alla medarbetare och deras respektive hoppas Nowaste på att vara en fortsatt attraktiv arbetsgivare, trygga kompetensförsörjning och öka konkurrenskraften genom passionerade, ansvarstagande och nyskapande medarbetare.

Vill ni komma förbi och prata logistik över en kaffe så finner ni oss numera på Landskronavägen 5B i Helsingborg.


OM Nowaste Logistics

Nowaste Logistics är ett av de ledande logistikföretagen i Norden och sysselsätter idag närmare 500 personer. Vi är ett värderingsstyrt företag som strävar efter att vara ledande inom segmenteten för FMGC, tekniska lösningar och e-handelslogistik. Genom kombinationen av våra värderingar – Passion, Nyskapande och Ansvar – tillsammans med våra kärnkompetenser inom Automation, IT och Personal ska vi öka våra uppdragsgivares konkurrenskraft och förutsättningar för att utvecklas. Totalt disponerar vi en lager- och terminalyta om 160 000m2 fördelat över de tre temperaturzonerna kyl, frys och varmt.


KONTAKTPERSONER

Sofhie Mandusson
Kommunikationsansvarig
Sofhie Mandusson