2019-01-25 10:00NYHETER

Nowaste stärker organisationen - Välkomnar Patrik Johnfors

null

För att ytterligare stärka kompetensen inom distribution och tredjepartslogistik rekryterar Nowaste Logistics Patrik Johnfors. Patrik har sedan avslutad utbildning arbetat med att utveckla logistiklösningar. De första åren som logistikkonsult i alla möjliga branscher för att sedan arbeta 20 år i Bring i flera olika roller, bl.a. som affärsområdeschef för den tempererade transportverksamheten i Sverige och då även ansvarig för två egenägda åkerier. I rollen som affärsutvecklingschef har Patrik även utvecklat 3PL-, 4PL- och internationella transportlösningar. Patrik tillträdde sin roll som affärsutvecklare hos Nowaste i början av januari 2019.

”Jag ser verkligen fram emot att komma till Nowaste Logistics - ett dynamiskt, utvecklingsorienterat företag i tillväxt där jag får lära mig nya saker samtidigt som jag kan använda den kunskap jag byggt upp genom åren” säger Patrik Johnfors, affärsutvecklare Nowaste Logistics AB.

För mer information kontakta,

Christian Hallberg
072-964 76 88
christian.h@nowaste.se

Patrik Johnfors
076-948 19 16
patrik.j@nowaste.se


OM Nowaste Logistics

Nowaste Logistics är ett av de ledande logistikföretagen i Norden och sysselsätter idag närmare 500 personer. Vi är ett värderingsstyrt företag som strävar efter att vara ledande inom segmenteten för FMGC, tekniska lösningar och e-handelslogistik. Genom kombinationen av våra värderingar – Passion, Nyskapande och Ansvar – tillsammans med våra kärnkompetenser inom Automation, IT och Personal ska vi öka våra uppdragsgivares konkurrenskraft och förutsättningar för att utvecklas. Totalt disponerar vi en lager- och terminalyta om 160 000m2 fördelat över de tre temperaturzonerna kyl, frys och varmt.


KONTAKTPERSONER

Sofhie Mandusson
Kommunikationsansvarig
Sofhie Mandusson