2021-05-04 08:00NYHETER

Nowaste Logistics växer med 200 anställda år 2021

På bild: Jessica Castenhammar

Nowaste Logistics AB är ett av Nordens främsta tredjepartslogistikföretag med huvudkontor i Helsingborg. Företaget fortsätter att växa och behöver nu rekrytera många nya medarbetare inför sommaren och hösten. 

Nowaste ombesörjer logistik inom ett flertal olika branscher och huserar idag ytor på närmare 300 000m2. Idag har Nowaste cirka 600 anställda och satsar på att bli det ledande logistikbolaget genom att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Genom kombinationen av att vara ett värderingsstyrt bolag med kärnkompetens inom automation och IT kan företaget erbjuda lösningar i absoluta framkant. 

Våra medarbetare är den viktigaste orsaken till att vi fortsätter växa och utmana branschen. Vi ser nu behovet av att rekrytera cirka 200 personer till våra verksamheter under året, berättar Ermin Idrizovic, rekryteringsansvarig Nowaste Logistics.  

Företaget använder inga bemanningsföretag utan anställer enbart egen personal. Hittills har ett 60-tal personer anställts och rekryteringsprocessen fortsätter under hela våren samt hösten. År 2017 mottog Nowaste som unikt logistikföretag utmärkelsen Handelns Bästa Arbetsplats av Handelsanställdas förbund. Denna utmärkelse är ett tecken på att Nowaste arbetar hårt mot sin målsättning om att ha branschens nöjdaste medarbetare.  

Läs mer om Nowaste Logistics här eller besök företagets rekryteringssida. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Ermin Idrizovic
Rekryteringsansvarig, Nowaste Logistics AB
ermin.i@nowaste.se
070-09 10 356 OM Nowaste Logistics

Nowaste Logistics är ett av de ledande logistikföretagen i Norden och sysselsätter idag över 500 personer och driver tolv terminaler. Nowaste är ett värderingsstyrt företag som strävar efter att vara ledande inom segmenteten för FMGC, tekniska lösningar och e-handelslogistik. Genom kombinationen av våra värderingar – passion, nyskapande och ansvar – tillsammans med våra kärnkompetenser inom automation, IT och personal ska vi öka våra uppdragsgivares konkurrenskraft och förutsättningar för att utvecklas. Totalt disponerar vi en lager- och terminalyta om 300 000 kvadratmeter, fördelat över de tre temperaturzonerna kylt, fryst och torrt.