2019-06-27 11:14BLOGGPOST

Det ärofyllda priset har delats ut

Vi är ett företag som arbetar med logistik men vi har även en årlig gala för alla våra medarbetare och deras respektive. Vi är bra på logistik men det har visat sig att vi också är bra på filmskapande.🎬 Det är såklart tack vare flertalet talanger bland våra medarbetare! Detta gäng får under en period pausa sina ordinarie arbetssysslor för att bemästra andra roller som regissör, skådespelare, producent och/eller manusskribent.

Här finner ni nomineringsfilmerna till det ärofyllda priset Årets Nowastare som delades ut under vårens Nowastegala 2019. Den vill ni inte missa!


Vinnaren av Årets Nowastare 2018 är: Kewin Zetterlund


OM Nowaste Logistics

Nowaste Logistics är ett av de ledande logistikföretagen i Norden och sysselsätter idag närmare 500 personer. Vi är ett värderingsstyrt företag som strävar efter att vara ledande inom segmenteten för FMGC, tekniska lösningar och e-handelslogistik. Genom kombinationen av våra värderingar – Passion, Nyskapande och Ansvar – tillsammans med våra kärnkompetenser inom Automation, IT och Personal ska vi öka våra uppdragsgivares konkurrenskraft och förutsättningar för att utvecklas. Totalt disponerar vi en lager- och terminalyta om 160 000m2 fördelat över de tre temperaturzonerna kyl, frys och varmt.